Colours of the World Sock Month 2024

Wat houdt The Colours of the World Sock Month in?

Dromen van verre reizen, andere culturen, mensen, eten of prachtige landschappen…, ik vind dat heerlijk! Persoonlijk ben ik zeer gecharmeerd van Schotland, Japan, Griekenland en de natuur in Afrika. De subtiele kleuren van Schotland en de prachtige natuur van dat land vind ik helemaal geweldig en natuurlijk ook het ingetogene van Japan, de aardetinten in Afrika en het zonovergoten Rhodos! Kijkend naar verschillende foto’s van deze landen, raakte ik zo geïnspireerd dat ik het idee kreeg voor dit pakket! Door het breien met garens geverfd in zulke mooie kleuren, haal je een stukje Schotland, Japan, Afrika of Rhodos in huis! Iets om echt naar uit te kijken! Je kunt meteen aan de slag, want in dit pakket zit garen en een patroon inbegrepen!

Er zijn vier verschillende thema’s: Discovering Scotland, The Scatterings of Africa, Triangle at Rhodes en Beautiful Japan

Wat zit er precies in het pakket?

  • 4 x 100gr. of  4x 120gr. (100gr. streng + 20gr. mini) in merino sok, bfl sok, HT merino sok of basis sok garen (de basissok set is 150gr.);
  • Sokkenpatroon speciaal voor dit pakket ontworpen;
  • Kleine kadootjes geheel in thema van elk pakket.

Er zijn verschillende garen opties:

  • Wolbeest merino sok (75% sw merino – 25% polyamide); 100gr./425m. - 20gr./85m.
  • Wolbeest bfl sok (75% sw BFL – 25% polyamide); 100gr./425m. - 20gr./85m.
  • Wolbeest HT sok (80% sw merino – 20% nylon); 100gr/365m. - 20gr./73m.
  • Wolbeest Basis sok (75% sw scheerwol – 25% polyamide); 100gr./420m - 50gr./210m.

Je kunt er ook een prachtige projecttas bij bestellen. Je kunt kiezen uit drie dessins en twee types tassen!

Wat kan ik verwachten qua kleurstelling?

De strengen in dit pakket zijn geverfd met als inspiratie de verschillende mood boards binnen het thema. Er kunnen gevarieerde strengen zitten, gespikkelde, tonals of ton sur ton en semi-solids. Kortom, laat je aangenaam verrassen!

Tot en met wanneer loopt de inschrijving?

Je kunt je inschrijven voor dit pakket tot en met 15 juni 2024. Bestel je voor 15 mei dan profiteer je van een vroegboekkorting van 5%! Gebruik de code ‘WORLDSOCK’ tijdens het afrekenen.

Het betreft hier voorinschrijving op een pakket. Eenmaal aangemeld vindt er geen restitutie meer plaats aangezien ik vrijwel direct begin met het inkopen van materialen.

Wanneer worden het pakket verstuurd?

Het pakket wordt in een keer verstuurd tussen 1 en 7 juli 2024. Zodra het pakket hier dichtgaat, ontvang je een mail met daarin de t&t.

Als je met dit pakket andere artikelen mee bestelt, dan wordt alles tegelijk verstuurd. Het is mogelijk om tegen extra kosten de extra artikelen apart te laten versturen. Je kunt het pakket en andere artikelen via een aparte order bestellen.

Mijn inspiratie haal ik uit bovenstaande plaatjes. Dit is natuurlijk mijn interpretatie ervan en is subjectief en hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Het kopen van een zogenaamd 'mystery' pakket is altijd een risico.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 Atelier Het Wolbeest | sitemap | rss