Losse kabels - SPIN nylon

De ChiaoGoo TWIST blauwe kabels zijn de nog flexibelere tegenhanger van de TWIST rode kabels en zijn met de ChiaoGoo TWIST en de SPIN-reeks verwisselbare naaldpunten te combineren. Verkrijgbaar in lengtes van 5cm, 13cm, 15cm en 20cm. Om een langere kabel te creëren verbindt u eenvoudig alle ChiaoGoo kabels middels een van de handige kabelconnectors!

Algemene informatie die van toepassing is op alle ChiaoGoo-verwisselbare onderdelen.

TWIST en SPIN producten hebben dezelfde schroefmaten, waardoor ze compatibel zijn met elkaar. Bij alle breipunten en kabels is de betreffende schroefmaat ingebrand met een laser. M = MINI, geldt voor naaldmaten 1.50-2.50mm (punten van 5cm, 8cm, 10cm en 13cm)

  • S = klein, geldt voor naaldmaten 2.75-5.00 mm (punten van 10cm en 13cm)
  • L = groot, geldt voor naalden van 5.50-10.00 mm (punten van 10cm en 13cm)

     

    De reeks MINI is niet compatibel met de standaard S- en L-schroefmaten en daarom hebben alle MINI-naaldpunten een MINI-kabel nodig. Houd er rekening mee dat de MINI-naaldpunten van 10cm en 13cm te lang zijn voor gebruik met de MINI-kabels van 13cm of 15cm. Deze kunnen eenvoudig worden aangesloten door middel van een MINI-kabelconnector om de kabellengte dienovereenkomstig te verlengen. ChiaoGoo biedt ook adapters waarmee de producten met de schroefmaten MINI, S en L verbonden kunnen worden.

    Uitzondering: de ChiaoGoo Shorties MINI sets bevatten naaldpunten van 2.75-3.25mm die allemaal dezelfde MINI schroefmaat hebben.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 Atelier Het Wolbeest | sitemap | rss