Losse kabels - TWIST Red Cable

De ChiaoGoo TWIST red kabels zijn meer-dradige stalen kabels bedekt met rood nylon waar het garen soepel overheen glijdt. De kabels zijn zeer flexibel en stevig en blijven altijd recht bij het breien door hun memory-free eigenschap. Deze ChiaoGoo TWIST kabels hebben de maat MINI en kunnen alleen met de ChiaoGoo MINI 5cm-lange breipunten gecombineerd worden. Middels de ChiaoGoo mini kabelconnector kunnen de kabels met elkaar gecombineerd worden om een langere kabel te creëren. Verkrijgbaar in lengtes van 5cm, 13cm en 15cm.

Algemene informatie die van toepassing is op alle ChiaoGoo-verwisselbare onderdelen

De TWIST- en SPIN-producten hebben dezelfde schroefmaten, waardoor ze compatibel met elkaar zijn. Bij alle breipunten en kabels is de betreffende schroefmaat ingebrand met een laser. M = MINI, geldt voor maten 1.50-2.50mm (punten van 5cm, 8cm, 10cm en 13cm)

  • S = klein, geldt voor maten 2.75-5.00mm (punten van 10cm en 13cm) L = groot, geldt voor maten van 5.50-10.00mm (punten van 10cm en 13cm)

    De reeks MINI is niet compatibel met de standaard S- en L-schroefmaten en daarom hebben alle MINI-naaldpunten een MINI-kabel nodig. Houd er rekening mee dat de MINI-punten van 10cm en 13cm te lang zijn voor gebruik met de MINI-kabels van 13cm of 15cm. Deze kunnen eenvoudig worden aangesloten door middel van een MINI-kabelconnector om de kabellengte dienovereenkomstig te verlengen. ChiaoGoo biedt ook adapters waarmee producten met de schroefmaten MINI, S en L verbonden kunnen worden.

    Uitzondering: de ChiaoGoo Shorties MINI sets bevatten naaldpunten van 2.75-3.25mm die allemaal dezelfde MINI schroefmaat hebben.

per pagina
    1 - 15 van 20 resultaten
  • 1
  • 2

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 Atelier Het Wolbeest | sitemap | rss