Oktober Halloween Sokkenmaand

Ik ben een groot fan van Tim Burton stop-motion films, zoals A Nightmare before Christmas en The Corpse Bride. Geweldig. We hebben deze films toen de kinderen kleine waren vaak gekeken en ook nu kijken we ze regelmatig. Inspiratie voor het verven van sokken te over dus!

Wat zit er precies in het pakket?

  • 4 x 100gr. of  4x 120gr. (100gr. streng + 20gr. mini) in merino sok, bfl sok, HT merino sok of basis sok garen (de basissok set is 150gr.);
  • Sokkenpatroon;
  • Kleine kadootjes geheel in thema van het pakket.

Er zijn verschillende garen opties:

  • Wolbeest merino sok (75% sw merino – 25% polyamide); 100gr./425m. - 20gr./85m.
  • Wolbeest bfl sok (75% sw BFL – 25% polyamide); 100gr./425m. - 20gr./85m.
  • Wolbeest HT sok (80% sw merino – 20% nylon); 100gr/365m. - 20gr./73m.
  • Wolbeest Basis sok (75% sw scheerwol – 25% polyamide); 100gr./420m - 50gr./210m.

Je kunt er ook een prachtige projecttas bij bestellen. Je kunt kiezen uit twee types tassen!

Wat kan ik verwachten qua kleurstelling?

De strengen in dit pakket zijn geverfd met als inspiratie de verschillende mood boards binnen het thema. Er kunnen gevarieerde strengen zitten, gespikkelde, tonals of ton sur ton en semi-solids. Kortom, laat je aangenaam verrassen!

Tot en met wanneer loopt de inschrijving?

Je kunt je inschrijven voor dit pakket tot en met 8 augustus 2024. Bestel je voor 3 juli dan profiteer je van een vroegboekkorting van 5%! Gebruik de code ‘halloweensock’ tijdens het afrekenen.

Het betreft hier voorinschrijving op een pakket. Eenmaal aangemeld vindt er geen restitutie meer plaats aangezien ik vrijwel direct begin met het inkopen van materialen.

 

Wanneer worden het pakket verstuurd?

Het pakket wordt in een keer verstuurd tussen 1 en 7 oktober 2024. Zodra het pakket hier dichtgaat, ontvang je een mail met daarin de t&t.

Als je met dit pakket andere artikelen mee bestelt, dan wordt alles tegelijk verstuurd. Het is mogelijk om tegen extra kosten de extra artikelen apart te laten versturen. Je kunt het pakket en andere artikelen via een aparte order bestellen.

Mijn inspiratie haal ik uit bovenstaande plaatjes. Dit is natuurlijk mijn interpretatie ervan en is subjectief en hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Het kopen van een zogenaamd 'mystery' pakket is altijd een risico.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 Atelier Het Wolbeest | sitemap | rss