12 days of 'A Muppet Christmas Carol'

Vorige Artikel 2 van 2
GRATIS

Lees onderstaande informatie s.v.p. goed door alvorens te bestellen!

De ‘12 days of Christmas’ (de 12 dagen van kerstmis) is een Engels kerstlied, waarschijnlijk van Franse oorsprong dat al in de 16e eeuw bestond. Het lied gaat over een lijst van geschenken die iemand krijgt van zijn of haar "ware liefde" op elk van de 12 dagen van kerstmis. Dit zijn de 12 dagen die volgen na kerstmis; van 26 december, ook bekend als de feestdag van Stefanus, tot 6 januari, Driekoningen. Elk couplet gaat over een van deze 12 dagen. Daarnaast was het in de late Middeleeuwen gebruikelijk dat mensen uitbundig kerst vierden vanaf kerstavond tot aan Driekoningen om de donkerste dagen van het jaar zo aangenaam mogelijk door te brengen en boze geesten op afstand te houden. Hoe leuk is het om dit te vertalen naar een pakket met handgeverfde strengen en kadootjes! Het 12 Days of Christmas pakket begint (op een dag na, vooruit) waar advent ophoudt.

Inspiratie voor de 12 days of Christmas Movies zijn dit jaar 12 verschillende (kerst)films die naar mijn mening óf de kerstgedachte goed weergeven óf ons herinneren aan wat belangrijk is in het leven. Welke films dat zijn kun je uit onderstaande moodboards opmaken. Elke streng is dus geïnspireerd op een film en dan is er een 100gr, 50gr of 20gr optie. Voor degenen die eerder van een rustig kleurenpallet houden is er 'A Muppet Christmas Carol' optie waar de strengen in een mooie fade geverfd zijn.

Doe je ook mee?

Wat zit er in het pakket?

  • 12 x 20gr. strengen in merino sok, bfl sok of single sok, geverfd in een mooie fade, geïnspireerd op het moodboard
  • Een 100gr streng in een mooie, bijpassende kleur;
  • Mooie, grote projecttas van prachtige katoenen stof, exclusief gemaakt voor dit pakket en geheel in kerstsfeer;
  • Een breipatroon;
  • Goodies exclusief gemaakt voor dit pakket, elke dag heeft een bijpassend kadootje;
  • Lekkers;
  • Veel pret!

Je kunt kiezen uit de volgende garens:

  • Wolbeest merino sok (75% sw merino - 25% nylon; 100gr./ 425m. – 50 gr./210m. - 20gr./85m.)
  • Wolbeest BFL sok (75% sw BFL - 25% nylon; 100gr./425m. – 50gr./210m. - 20gr./85m
  • Wolbeest single sok (100% sw merino; 100gr./366 - 20gr./ 73.2m.).   

Tot wanneer kun jij je hiervoor aanmelden?

De inschrijving voor dit pakket loopt tot en met 5 november 2023. Iedereen die voor 1 oktober bestelt, krijgt een korting van 5%! De code 12DAYSCHRISTMAS2023 kun je tijdens het afrekenen ingeven en dan wordt de korting automatisch verrekend. Na 1 september wordt de reguliere prijs berekend.

Wanneer worden de pakketten verstuurd?

Nederland, Europa, VS, Canada, Australië: vanaf 8 december 2023.

Kan ik het pakket ook afhalen?

Kies bij het bestellen voor de optie 'afhalen bij winkelier' als u het zelf wilt komen halen. We zullen dan een afspraak maken wanneer dat het beste uitkomt.

Het betreft hier voorinschrijving op een pakket. Eenmaal aangemeld vindt er geen restitutie meer plaats aangezien ik vrijwel direct begin met het inkopen van materialen. Mijn inspiratie haal ik uit bovenstaande plaatjes. Dit is natuurlijk mijn interpretatie ervan en is subjectief en hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Het kopen van een zogenaamd 'mystery' pakket is altijd een risico.

Eenmaal overgedragen aan de bezorgdiensten, ben ik niet meer verantwoordelijk voor vertraging of het kwijtraken van pakketten. Op verzoek kan ik het pakket ook verzekerd versturen tegen een meerprijs, mocht je dit willen, stuur dan een e-mail naar: info@hetwolbeest.nl.

Als je met dit pakket andere artikelen mee bestelt, dan wordt alles tegelijk verstuurd. Het is mogelijk om tegen extra kosten de extra artikelen apart te laten versturen. Je kunt het pakket en andere artikelen via een aparte order bestellen.

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2023 Atelier Het Wolbeest | sitemap | rss