12 days of Christmas - Pre-Order

Artikel 1 van 1
GRATIS

Lees onderstaande informatie s.v.p. goed door alvorens te bestellen!

De ‘12 days of Christmas’ (de 12 dagen van kerstmis) is een Engels kerstlied, waarschijnlijk van Franse oorsprong dat al in de 16e eeuw bestond. Het lied gaat over een lijst van geschenken die iemand krijgt van zijn of haar "ware liefde" op elk van de 12 dagen van kerstmis. Dit zijn de 12 dagen die volgen na kerstmis; van 26 december, ook bekend als de feestdag van Stefanus, tot 6 januari, Driekoningen. Elk couplet gaat over een van deze 12 dagen. Daarnaast was het in de late Middeleeuwen gebruikelijk dat mensen uitbundig kerst vierden vanaf kerstavond tot aan Driekoningen om de donkerste dagen van het jaar zo aangenaam mogelijk door te brengen en boze geesten op afstand te houden. Hoe leuk is het om dit te vertalen naar een pakket met handgeverfde strengen en kadootjes! Het 12 Days of Christmas pakket begint (op een dag na, vooruit) waar advent ophoudt.

Wat kun je verwachten?

 • 12 x 20gr mini’s, apart verpakt en genummerd. Deze mini-strengen verf ik in prachtige kleuren(stellingen), geïnspireerd op de tekst van het lied en de plaatjes. De strengen worden in een mooie volgorde geverfd, niet per se een ‘fade’. Het zal een mix zijn van (semi)solids, gespikkelde, variegated en ‘gelaagde’ strengen.
 • Een 100gr streng in een mooie, bijpassende kleur met subtiele spikkels;
 • Projecttas groot genoeg voor 2 sokken projecten of een grote shawl project;
 • 12 ‘kleine’ breigerelateerde, exclusieve cadeautjes
 • Exclusieve goodies
 • Doping in de vorm van koffie, thee en iets lekkers;
 • Een breipatroon;
 • Veel pret!

Je kunt met dit pakket alle kanten uit; je kunt een vest breien, een trui of een shawl, heel veel leuke sokken of een mooie deken! Het is een luxe pakket met exclusieve cadeaus, speciaal voor deze gelegenheid ontworpen/gemaakt!

Je kunt kiezen uit de volgende garens:

Voor alle pakketten wordt heerlijk zacht vier- of enkeldraads  sokkengaren (fingering weight) gebruikt.

 • Wolbeest Super Sok garen (75% sw merino - 25% nylon; 100gr./ 425m. - 20gr./85m.)
 • BFL Sok (75% sw BFL - 25% nylon; 100gr./425m. - 20gr./85m
 • Wolbeest Single Sok (12x 20gr.: 100% sw merino; 20gr./ 73.2m.)  

Óf:

 • 12 x 50gr strengen Wolbeest Super Sok (75% sw merino - 25% nylon – 50gr/ca. 210m.), apart verpakt en genummerd. Deze strengen verf ik in prachtige kleuren(stellingen), geïnspireerd op de tekst van het lied en de plaatjes. De strengen worden in een mooie volgorde geverfd, niet per se een ‘fade’. Het zal een mix zijn van solids, semi-solids, gespikkelde, variegated en ‘gelaagde’ strengen.
 • Projecttas groot genoeg voor 2 sokken projecten of een grote shawl project;
 • 12 ‘kleine’ breigerelateerde, exclusieve cadeautjes
 • Exclusieve goodies;
 • Een breipatroon;
 • Veel pret!

Dit pakket wordt op basis van voorinschrijving besteld en wordt in november geleverd. Aangezien ik vrijwel direct begin met het bestellen van spullen is het niet mogelijk om dit pakket te annuleren.

De kleuren die gebruikt worden zijn mijn interpretatie van de getoonde afbeeldingen en plaatjes. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden Er zit altijd een risico aan het bestellen van een zogenaamd 'mystery' pakket!

INDIEN JE MEERDERE ITEMS TEGELIJK MET HET PAKKET BESTELD, ZULLEN DIE ALLEMAAL TEGELIJK VERZONDEN WORDEN. Wil je de andere bestelde items eerder ontvangen, dan kun je deze apart bestellen in een separate order.

Tot wanneer kun jij je hiervoor aanmelden?

Inschrijving loopt tot en met 30 september 2022

Wanneer worden de pakketten verstuurd?

Canada, Nieuw-Zeeland, Scandinavië en Verenigde Staten: begin november 2022.

Binnen Nederland en Europa (vaste land): half november 2022.

Prijs en betaling:

Het is mogelijk om de totale prijs in 2 keer te voldoen. Wil je hiervan gebruik maken, stuur mij dan even een bericht via info@hetwolbeest.nl. De eerste helft moet bij aanmelding worden voldaan, het 2de bedrag gaat via een betaalverzoek via bank of PayPal. Het hele bedrag dient half oktober betaald te zijn. Bij aanmelding is deelname definitief, er is derhalve geen restitutie mogelijk. Voor de snelle beslissers die in een keer betalen, is er tot en met 1 september een korting van 5%! De code: EARLYBIRD12DAYS22 kun je tijdens het afrekenen ingeven en dan wordt deze korting automatisch verrekend. De korting geldt niet als je gekozen hebt voor betaling in termijnen. Deze korting is alleen geldig tot en met 1 september!

Kan ik het pakket ook afhalen?

Kies bij het bestellen voor de optie ' afhalen bij winkelier' als u het zelf wilt komen halen. We zullen dan een afspraak maken wanneer dat het beste uitkomt.

Eenmaal overgedragen aan de bezorgdiensten, ben ik niet meer verantwoordelijk voor vertraging of het kwijtraken van pakketten. Op verzoek kan ik het pakket ook verzekerd versturen tegen een meerprijs, mocht je dit willen, stuur dan een e-mail naar: info@hetwolbeest.nl.

© 2012 - 2022 Atelier Het Wolbeest | sitemap | rss