TdF 2023 - Un Tour de France - Spinbox

Tijdens de Tour de France wordt er elk jaar voor mensen die wol spinnen de Tour de Fleece gehouden. Dat wil zeggen dat als de wielrenners fietsen, trappen/spinnen spinners op hun spinnewiel of spintol vrolijk mee. Op het internationale platform Ravelry is dit een wereldwijde happening en erg gezellig!

Ook dit jaar is er een spinbox. Een soort spin 'adventkalender' voor de Tour de Fleece. Dit jaar in de vorm van het alom bekende Trivial Pursuit spel met als overkoepelend thema: 'Un Tour de France'. De tocht gaat langs allerlei bekende bezienswaardigheden, zoals Versailles, Le Pont d'Avignon, l'Arc de Triomphe of le pont de Langlois van Vincent van Gogh Er zijn twee edities: 21 dagen x 5gr. voor de hand- of tolspinners of 21 x 10gr. voor spinnewielen met grotere honger.

En... voor de breisters onder ons er is ook een garen editie!

Het spel leidt je dit jaar langs allerlei bezienswaardigheden foor Frankrijk met aan het einde de zwaar bevochten overwinning! Wat die overwinning precies is, dat blijft nog even geheim!

Welke vezels kan ik verwachten?

Medium tot fijne wolsoorten en een keur aan plantaardige en dierlijke vezels en ook wat glitter. Een mix van handgeverfde en commerciele wolletjes en vezels in vorm van rolags, batts en lontwol.

Welke kleuren kan ik verwachten?

Een mooi zomers kleurenspectrum passeert de revue in een prachtig kleurverloop per moodboard (zie bijgevoegde plaatjes).

Tot en met wanneer loopt de inschrijving?

Tot en met 30 april 2023

Wanneer worden de spinboxen verstuurd?

Juni 2023

Als je met dit pakket andere artikelen mee besteld, dan wordt alles tegelijk verstuurd. Het is mogelijk om tegen extra kosten de extra artikelen apart te laten versturen.

 • TdF 2023 - Un Tour de France - Spinbox 5 gram
  TdF 2023 - Un Tour de France - Spinbox 5 gram

  Tijdens de Tour de France wordt er elk jaar voor mensen die wol spinnen de Tour de Fleece gehouden. Dat wil zeggen dat als de wielrenners fietsen, trappen/spinnen spinners op hun spinnewiel of spintol vrolijk mee. Op het…

  € 51,00
 • TdF 2023 - Un Tour de France - Spinbox 10 gram
  TdF 2023 - Un Tour de France - Spinbox 10 gram

  Tijdens de Tour de France wordt er elk jaar voor mensen die wol spinnen de Tour de Fleece gehouden. Dat wil zeggen dat als de wielrenners fietsen, trappen/spinnen spinners op hun spinnewiel of spintol vrolijk mee. Op het…

  € 65,50
© 2012 - 2023 Atelier Het Wolbeest | sitemap | rss