Tour de Fleece Mystery Box

Deze spinbox is een heerlijke verrassingsbox gevuld met spinwolletjes om mee te spinnen op lange, warme zomeravonden, lekker op balkon of op het terras in de tuin! Er is een 5 of 10grs uitvoering.

Je ontvangt 21x 5gr/10gr. aan spinwolletjes, dus in totaal maar liefst ca. 105/210gr. aan spinmateriaal en wat kleine kadootjes! Dit kan handgeverfde lontwol zijn, commerciële lontwol, mooie handgekaarde batts met daarin handgeverfde (en/of commercieel geverfde) wol met luxe vezels, mysterieuze wolletjes waarvan de kerstman ook niet precies meer weet wat het is of prachtige rolags gemaakt van plantaardige en dierlijke vezels. Het is een geweldig leuke doos met een keur aan materiaal en soms een kleine uitdaging op spingebied ertussen om het nog spannender te maken! Een fijne surprise voor jezelf of om de Solstice te vieren! Kortom, het ideale cadeau voor de komende zomerperiode om jezelf te verwennen, dus gun jezelf deze box!

 

 • Tour de Fleece Mystery Box - 5gr
  Tour de Fleece Mystery Box - 5gr

  Deze spinbox is een heerlijke verrassingsbox gevuld met spinwolletjes om mee te spinnen op lange, warme zomeravonden, lekker op balkon of op het terras in de tuin! .

  Je ontvangt 21x 5gr. aan spinwolletjes, dus in totaal maar…

  € 39,00
 • Tour de Fleece Mystery Box - 10gr
  Tour de Fleece Mystery Box - 10gr

  Deze spinbox is een heerlijke verrassingsbox gevuld met spinwolletjes om mee te spinnen op lange, warme zomeravonden, lekker op balkon of op het terras in de tuin!

  Je ontvangt 21x10gr. aan spinwolletjes, dus in totaal maar liefst…

  € 47,50
© 2012 - 2022 Atelier Het Wolbeest | sitemap | rss