Tour de Fleece 2022 Chansons - Spinbox

Tijdens  de Tour de France wordt er elk jaar voor mensen die wol spinnen de Tour de Fleece gehouden. Dat wil zeggen dat als de wielrenners fietsen, trappen/spinnen spinners op hun spinnewiel of spintol vrolijk mee. Op het internationale platform Ravelry is dit een wereldwijde happening en erg gezellig!

Ook dit jaar is er een spinbox. Een soort spin 'adventkalender' voor de Tour de Fleece. Dit jaar in de vorm van het alom bekende Trivial Pursuit spel' met als overkoepelend thema': 'Çhansons'. Er zijn twee edities: 21 dagen x 5gr. voor de hand- of tolspinners of 21 x 10gr. voor spinnewielen met grotere honger.

En... voor de breisters onder ons er is ook een garen editie!

Het spel leidt je neuriënd of luidkeels Chansons zingend door Frankrijk met aan het einde de zwaar bevochten overwinning! Wat die overwinning precies is, dat blijft nog even geheim!

Welke vezels kan ik verwachten?

Medium tot fijne wolsoorten en een keur aan plantaardige en dierlijke vezels en ook wat glitter. Een mix van handgeverfde en commerciele wolletjes en vezels in vorm van rolags, batts en lontwol.

Welke kleuren kan ik verwachten?

Een mooi zomers kleurenspectrum passeert de revue in een fade (geen regenboogkleuren!).

Tot en met wanneer loopt de inschrijving?

Tot en met 1 april 2022

Wanneer worden de spinboxen verstuurd?

Juni 2022

Als je met dit pakket andere artikelen mee besteld, dan wordt alles tegelijk verstuurd. Het is mogelijk om tegen extra kosten de extra artikelen apart te laten versturen.

 • TdF 2022 Chansons Trivial Pursuit - 5gr spinbox
  TdF 2022 Chansons Trivial Pursuit - 5gr spinbox

  Tijdens de Tour de France wordt er elk jaar voor mensen die wol spinnen de Tour de Fleece gehouden. Dat wil zeggen dat als de wielrenners fietsen, trappen/spinnen spinners op hun spinnewiel of spintol vrolijk mee. Op het…

  € 45,00
 • TdF 2022 Chansons Trivial Pursuit - 10gr spinbox
  TdF 2022 Chansons Trivial Pursuit - 10gr spinbox

  Tijdens de Tour de France wordt er elk jaar voor mensen die wol spinnen de Tour de Fleece gehouden. Dat wil zeggen dat als de wielrenners fietsen, trappen/spinnen spinners op hun spinnewiel of spintol vrolijk mee. Op het…

  € 59,50
© 2012 - 2022 Atelier Het Wolbeest | sitemap | rss