Tour de Fleece 2022 Trivial Pursuit - Garen editie

Tijdens de Tour de France wordt er elk jaar voor mensen die wol spinnen de Tour de Fleece gehouden. Dat wil zeggen dat als de wielrenners fietsen, trappen/spinnen spinners op hun spinnewiel of spintol vrolijk mee. Op het internationale platform Ravelry is dit een wereldwijde happening en erg gezellig!

Ook dit jaar heeft Atelier Het Wolbeest een garen editie! Een soort 'adventkalender' voor de Tour de Fleece in de vorm van het alom bekende Trivial Pursuit spel. Het spel leid je breiend door Frankrijk met speciale aandacht voor de wereldberoemde Franse Chansons en aan het einde de zwaar bevochten overwinning! Wat die overwinning precies is, dat blijft nog even geheim! Er zijn rustdagen tijdens de Tour de France en dan wordt er ook niet gebreid of gesponnen, vandaar 21 x een strengetje. Je mag gerust doorbreien hoor..... ;-)

Wat zit er in het pakket?

  • 21 strengen (10 of 20gr.) in Wolbeest Super Sok (75% sw merino - 25% nylon; 10gr./ 42.5m.; 20gr./85m.) of BFL Sok (75% sw merino - 25% nylon; 10gr./ 42.5m.; 20gr./85m.) apart verpakt en genummerd;
  • Goodies;
  • Breipatroon;
  • Doping in de vorm van koffie, thee, chocolade en lekkernijen.
  • Verrassing

Het is mogelijk om bij het pakket een 50 of 100gr. streng tegen bijbetaling bij te bestellen.

Welke kleuren kan ik verwachten?

Een mooi zomers kleurenspectrum passeert de revue in een fade geen regenboogkleuren!). Lichte en donkerdere kleuren, gespikkelde strengen, semi-solids of variegated.

De afbeeldingen (niet de 1e!) gebruik ik als inspiratie/leidraad en de kleuren die gebruikt worden zijn mijn interpretatie van de getoonde afbeeldingen/plaatjes. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. De echte magie ontstaat tijdens het verven en soms kan het zo zijn dat er e.e.a. gewijzigd wordt. Er zit altijd een risico aan het bestellen van een zogenaamd 'mystery' pakket!

Tot en met wanner loopt de inschrijving?

Tot en met 1 april 2022

Wanneer worden de garenboxen verstuurd?

Juni 2022

© 2012 - 2022 Atelier Het Wolbeest | sitemap | rss