Vogelserie

In deze serie sokkengarens haal ik mijn inspiratie uit de natuur en dan met name uit de kleuren van het prachtige verenkleed van verschillende vogels die mijn interesse hebben. Het idee ontstond toen het boek 'Vogels in de Natuur' van de postcodeloterij bij ons op de mat viel (ja, wij spelen ook maandelijks mee met deze onwaarschijnlijke loterij....). Een prachtig soort van encyclopedisch boekje met mooie foto's en daarin een lijst van vogels die in Nederland voorkomen inclusief een veldgids. Boekje en veldgids passen in een rugzak en zijn erg leuk om op mee te nemen tijdens een wandeling. Leuke bijkomstigheid is dat in de veldgids barcodes staan die je kunt scannen met de telefoon. Vervolgens hoor je het prachtige gefluit of gezang van de desbetreffende vogel.

Ik weet nog niet precies in welke frequentie deze serie zal verschijnen, wekelijks, maandelijks of per kwartaal, dat hangt ook een beetje af van de tijd die ik heb. Vooralsnog dus in kleine oplage, dus op = op!

Als aftrap ben ik begonnen met de Baardman. De kleuren van deze vogels spraken me direct aan, sommige kleuren in de streng zijn iets sterker aangezet, zoals bijvoorbeel het oranje van de snavel, zodat het geheel wat pit krijgt.

De volgende set ligt al op het droogrek en zal binnen een paar dagen online zijn.

Vooralsnog wordt deze serie geverfd op Wolbeest Super Sok garen (75% extrafijne sw merino - 25% polyamide).

140 gr./ca. 595m.

Prijs geldt per set.

Dit pakket wordt als brievenbuspakketje verstuurd binnen Nederland. Te veel betaalde porto wordt teruggestort, tenzij er ander items bij besteld worden, waardoor het pakket als pakketpost verstuurd moet worden.

Als je met dit pakket andere artikelen mee besteld, dan wordt alles tegelijk verstuurd. Het is mogelijk om tegen extra kosten de extra artikelen apart te laten versturen.

 

 • De Baardman
  De Baardman

  Heerlijk zacht 4-draads sokkengaren, gemaakt van 75% extrafijne sw merino en 25% polyamide). Geschikt voor het breien van sokken, shawls, mutsen, truien, vesten, babykleding en tal van andere projecten.

  140gr./ca. 595m.

  Dit…

  € 29,00
 • Jan-van-Gent
  Jan-van-Gent

  Heerlijk zacht 4-draads sokkengaren, gemaakt van 75% extrafijne sw merino en 25% polyamide). Geschikt voor het breien van sokken, shawls, mutsen, truien, vesten, babykleding en tal van andere projecten.

  140gr./ca. 595m.

  Dit…

  € 29,00
© 2012 - 2021 Atelier Het Wolbeest | sitemap | rss