TdF 2021 Trivial Pursuit - Garen editie

Tijdens de Tour de France wordt er elk jaar voor mensen die wol spinnen de Tour de Fleece gehouden. Dat wil zeggen dat als de wielrenners fietsen, trappen/spinnen spinners op hun spinnewiel of spintol vrolijk mee. Op het internationale platform Ravelry is dit een wereldwijde happening en erg gezellig!

Dit jaar heeft Atelier Het Wolbeest voor het eerst ook een garen editie! Een soort 'adventkalender' voor de Tour de Fleece in de vorm van het alom bekende Trivial Pursuit spel'. Het spel leid je breiend door Frankrijk met aandacht voor cultuur, het Franse 'Joie de Vivre'  aan het einde de zwaar bevochten overwinning! Wat die overwinning precies is, dat blijft nog even geheim!

Wat kan ik verwachten?

21 dagen lang een 10gr. mini-streng in Wolbeest Super Sok (75% sw merino - 25% nylon; 10gr./ 42.5m.), een breipatroon, de benodigde doping en aan het einde een verrassing! Wat dat is, blijft uiteraard nog even geheim! Er zijn rustdagen tijdens de Tour de France en dan wordt er ook niet gebreid of gesponnen, vandaar 21 x een strengetje. Je mag gerust doorbreien hoor..... ;-)

Welke kleuren kan ik verwachten?

Het hele kleurenspectrum passeert de revue in een fade.

Tot en met wanner loopt de inschrijving?

Tot en met 30 april 2021

Wanneer worden de garenboxen verstuurd?

Juni 2021

© 2012 - 2021 Atelier Het Wolbeest | sitemap | rss