GARENS - SALE!

Een nieuw jaar is aangebroken en ik heb de afgelopen weken de tijd genomen om eens goed na te denken over de dingen die me blij maken en hoe ik het Wolbeest wil laten groeien. Alle producten vergeleken, wat loopt, wat niet. Uiteraard dacht ik daar al vaker over na, maar nu voelde het als het goede moment om de daad bij het woord te voeren en knopen door te hakken. Ik vind zoveel leuk, maar wil me gaan toespitsen op een paar dingen.

Vilten vind ik leuk, maar met zo weinig tijd en 2 overbelaste armen, heb ik besloten om dat niet meer te doen. De viltwol is opgeruimd, er is plek gemaakt voor handgeverfde lontwolletjes en daar zullen jullie de komende periode meer van langs zien komen. Spinnen, breien, lezen en naaien, daar wil ik in mijn vrije tijd graag aan besteden!

Dit betekent afscheid nemen van het assortiment Scheepjes en Schoppelwol. Ik ga me concentreren op handgeverfde wolletjes en daar past Scheepjeswol en Schoppelwol niet meer bij. De haakkatoen van Scheepjes, de Catona, blijft echter wel in het assortiment. Die wordt veel gekocht door haaksters hier in het dorp. De Jawoll sokkenwol combineert prachtig met mijn mijn handgeverfd garen, dus dat blijft ook. De collecte Spindrift  zal het komende jaar ook verder uitgebreid worden.

Verder zal ik enkel ChiaoGoo, Hyia Hyia, de Addi CrasyTrio en KnitPro naalden inkopen. Wat er nog over is van andere merken zal zo voor en na in de uitverkoop gaan.

Januari betekent ook tijd voor nieuwe handgeverfde garens, tijd om nieuwe ideeën de vrije ruimte te geven, nieuwe pakketten…. Er liggen heel wat kilo's ongeverfd in mijn atelier, dus ook hier moet plaats worden gemaakt!

De garens die in de verkoop gaan, zijn of wel alleenige overblijvers van een serie of batch, ‘mislukte’ eerste batches, nog nooit eerder getoond. Het is tijd dat sommige garentjes ergens anders gaan wonen, garens die ik in eerste instantie had willen gebruiken voor een trui voor deze of gene, maar dat het door chronisch tijdgebrek er niet van komt en ik kan het echt niet allemaal zelf opbreien!

Dit ga ik natuurlijk niet allemaal in een keer plaatsen, maar wanneer ik een vrij moment heb.

De garens zijn echt heel scherp geprijsd, dus pak deze kans!

© 2012 - 2021 Atelier Het Wolbeest | sitemap | rss