Navigatie

Coraline Sokkenmaand

Coraline, gebaseerd op het boek van Neil Gaiman, is al jaren een van onze favoriete kinderfilms, alhoewel ik me vaak heb afgevraagd wat precies de leeftijdsgrens zou moeten zijn, gezien de onheilspellende, 'unheimische' ondertoon in deze film. Onlangs ontstond er bij ons een ware revival aangezwengeld door onze jongste dochter. Dit resulteerde in de wens ook het boek te willen lezen en aangezien ze deze week jarig is, vond ik bij het bestellen van de boeken en een t-shirt inspiratie voor een nieuw pakket.

Dit pakket bestaat uit een in dit thema handgeverfde sock blank met een bijpassende mini en een set van 6 mooie mini's passend bij het thema. Leuke, unieke en handgemaakte gadgets maken het geheel compleet.

Samenstelling van het garen:

Sock blank: 100gr/425m; 75% sw merino - 25% nylon

Mini's: 20gr/85m; 75% sw merino - 25% nylon

Porto is inbegrepen.

Deze sokkenmaand bestaat uit 2 zendingen. De 1e zending wordt verstuurd in de week van 6 augustus 2018 en de 2e zending in de week van 20 augustus 2018.

Let op: dit pakket is in slechts in beperkte oplage beschikbaar omdat ik de handgemaakt gadgets van te voren moet inkopen en het maken van de sockblank tijdrovend is en ik deze ruim op voorhand maak. Dus OP=OP!

 

 

 

 

  • Coraline Sokken Maand
    Coraline Sokken Maand

    Coraline, gebaseerd op het boek van Neil Gaiman, is al jaren een van onze favoriete kinderfilms, alhoewel ik me vaak heb afgevraagd wat precies de leeftijdsgrens zou moeten zijn, gezien de onheilspellende, 'unheimische' ondertoon…

    € 78,50
© 2012 - 2018 Atelier Het Wolbeest | sitemap | rss