Navigatie

Juni Lord of The Rings Sokkenmaand

De prachtige verfilming van Lord of The Rings; The Fellowship, Two Towers en The Return of the King van Peter Jackson zijn zo mooi! De DVD's heb ik kaal gekeken (ja, na het zien in de bioscoop meteen de DVD's aangeschaft!). Nog steeds vind ik de films prachtig om te kijken en dat heb ik niet vaak.

Prachtige beelden van The Shire, Mordor, Rohan en niet vergeten de geweldige personages, zoals Gandalf, Frodo, Sam, Sméagol, Arwen, Éowyn, Eomund, Gimli, Lord Elrond, Galadriel, Legolas en de Nazgûl. Ideeën genoeg om hier een sokkenmaand aan te wijden.

Volgende dingen zijn bij het pakket inbegrepen:

4 x 100 gr sokkenwol, met eventuele mini's geverfd in kleuren met als inspiratie vele van deze beelden uit de diverse films. De kleurstellingen van dit pakket zal bestaan uit prachtige natuur- en aardetinten uitgevoerd in semi-solids of solids.

Luxe goodies geheel in het thema van dit pakket.

Inclusief porto.

De start vindt plaats in de week van 4 juni 2018 en het garen zal wekelijks verstuurd worden.

 

  • Lord of The Rings
    Lord of The Rings

    De prachtige verfilming van Lord of The Rings; The Fellowship, Two Towers en The Return of the King van Peter Jackson zijn zo mooi! De DVD's heb ik kaal gekeken (ja, na het zien in de bioscoop meteen de DVD's aangeschaft!). Nog…

    € 78,50
© 2012 - 2018 Atelier Het Wolbeest | sitemap | rss