Navigatie

Hygge Pakket

Ik kocht het Hygge boek bij Blackwell's in Oxford en heb het in een ruk uitgelezen! Wat een leuk en interessant boek is dit. Het lezen ervan gaf mij weer inspiratie tot het volgende pakket: een Hygge pakket!

Dit weer is het juiste weer voor een Hygge Pakket! Het stormt, regent, is koud en donker buiten. Heerlijk binnen bij de kachel, met een kop warme chocomel of thee bij de kachel en de kaarsen aan; lekker 'hyggelig'!

In dit pakket zit een prachtig handgeverfde sokkenlap helemaal in de stijl van het boek; met daarbij nog wat leuke verrassingen. De lap kan prachtig opgebreit worden tot een warm paar sokken, of een leuke muts met mittens! Plus 2 mini's; een blauwe en een oranje voor het breien van de teen.

De sokkenlap bestaat uit 75% zachte merino en 25% polyamide, weegt 100 gram en er zit ca. 425 meter garen in.

De prijs is inclusief porto. Het pakket zal in de week van 15 februari 2018 verstuurd worden. Je kunt je er nu al voor inschrijven.

 

 

  • Hygge Pakket
    Hygge Pakket

    In dit pakket zit een prachtig handgeverfde sokkenlap helemaal in de stijl van het boek; met daarbij nog wat leuke verrassingen. De lap kan prachtig opgebreit worden tot een warm paar sokken of een leuke muts met mittens!

    De…

    € 28,50
© 2012 - 2018 Atelier Het Wolbeest | sitemap | rss