Navigatie

A Midwinter Night's Dream 2017

Al in de Middeleeuwen vierden mensen de winterwende omdat deze zonnestilstand het punt is waarop het licht na een periode van duisternis weer terugkeert en de dagen weer beginnen te lengen. Deze vieringen gingen gepaard met het maken van veel licht en vuur. In 2017 vindt deze winterwende op 21 december plaats.

Ik refereer met deze naam aan de prachtige cd van Loreena McKennitt, A Midwinter Night's Dream, een prachtige verzameling van folkachtige,  Middeleeuwse (-achtige) muziek  met bekende en minder bekende nummers die prachtig passen bij deze tijd van het jaar!

Wát er allemaal in deze box zit, dat blijft natuurlijk nog even geheim, maar het is het ultieme middel om deze tijd van het jaar zo aangenaam mogelijk door te brengen! Een klein tipje van de sluier dan.... De doos bevat een patroon, 2 x een 100 gr. streng handgeverfd garen, mini's, goodies en verder...... iets voor onderweg van a naar b.....

De dozen kunnen opgehaald worden op de Midwinterwol in Winschoten, bij mij in de winkel of ze worden verstuurd in de week van 11 december 2017.

https://open.spotify.com/track/2A2Q4R1QxFaDN9qQNJORX5

https://www.youtube.com/watch?v=k3gx1xxFDEs

 

  • A Midwinter Night's Dream
    A Midwinter Night's Dream

    Wát er allemaal precies in deze box zit, dat blijft natuurlijk nog even geheim, maar het is het ultieme middel om deze tijd van het jaar zo aangenaam mogelijk door te brengen! Een klein tipje van de sluier dan.... De doos bevat…

    € 68,00
© 2012 - 2017 Atelier Het Wolbeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel