Navigatie

Halloween Art Yarn Kit

Ik ben in oktober geboren en ik hou enorm veel van de herfst. Héérlijk!  De dagen worden korter, de bomen hebben een prachtig gekleurd en gevarieerd bladerendek, de nachten zijn lekker fris, wind regen, kachel en breien met een heerlijke mok warme chocola onder handbereik! Hhmmm! Ik vind dit een van de meest inspirerende jaargetijden. Bovendien ben ik helemaal verzot op Halloween!

Daarom heb ik het Halloween Art Yarn kit bedacht! Wat kun je verwachten? De kleurstelling en de bijgeleverde materialen houden we natuurlijk nog even geheim! Je ontvangt 100 gram lontwol helemaal passend bij dit thema en verschillende materialen die kunt gebruiken om een prachtig Halloween fantasiegaren te maken. De vezels in dit pakket zijn speciaal samengesteld/geverfd en exclusief voor de deelnemers! Wil je de wol liever gewoon opspinnen, dan kan dat ook. Je kunt dan de bijgeleverde spulletjes omtoveren tot leuke stitchmarkers! Voor elk wat wils dus.

Het pakket wordt in de week van 23 oktober verstuurd.

100gr. delicate vezels en diverse materialen.

De prijs is inclusief verzendkosten.

 

 

 

  • Halloween Art Yarn Kit
    Halloween Art Yarn Kit

    Ik ben in oktober geboren en ik hou enorm veel van de herfst. Héérlijk! De dagen worden korter, de bomen hebben een prachtig gekleurd en gevarieerd bladerendek, de nachten zijn lekker fris, wind regen, kachel en breien met een…

    € 21,95
© 2012 - 2017 Atelier Het Wolbeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel