Navigatie

Thema maand: Oktober Halloween

Ik ben in oktober geboren en ik hou enorm veel van de herfst. Héérlijk!  De dagen worden korter, de bomen hebben een prachtig gekleurd en gevarieerd bladerendek, de nachten zijn lekker fris, wind regen, kachel en breien met een heerlijke mok warme chocola onder handbereik! Hhmmm! Ik vind dit een van de meest inspirerende jaargetijden. Bovendien ben ik helemaal verzot op Halloween! Daarom zal de maand oktober dit jaar Halloween sokkengaren maand zijn!

Wat houdt het precies in? Je krijgt in oktober 3 verschillende strengen 2-draads sokkengaren, in 3 verrassende, speciaal voor dit thema geverfde kleurencombinaties. Deze strengen zijn alleen tijdens deze thema maand verkrijgbaar en zijn dus exclusief voor de deelnemers. 6 Maanden na afloop van deze themamaand kan het zijn dat de kleurstelling herhaald wordt. Behalve deze prachtige, uniek geverfde garens krijg je er deels handgemaakte steekmarkeerders bij, helemaal in Halloween-sfeer natuurlijk!

De kleurstellingen houden we uiteraard nog geheim!

De strengen zullen verstuurd worden in de week van 2, 9 en 23 oktober.

Algemene informatie:

Heerlijk zacht, 2-draads sokken garen dat bestaat uit 75% superwash merino en 25% polyamide.

100 gr/425m

Naalddikte: 2-3mm

De genoemde prijs is inclusief verzendkosten.

 

  • Halloween Sock Yarn Month
    Halloween Sock Yarn Month

    Wat houdt het precies in? Je krijgt in oktober 3 verschillende strengen 2-draads sokkengaren, in 3 verrassende, speciaal voor dit thema geverfde kleurencombinaties. Deze strengen zijn alleen tijdens deze thema maand verkrijgbaar…

    € 58,00
© 2012 - 2017 Atelier Het Wolbeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel