Levertijden & verzendkosten

Levertijden

Atelier Het Wolbeest streeft ernaar de bestelling binnen 5 werkdagen na plaatsing en betaling van de order aan te bieden bij de Post NL. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Is een artikel onverhoopt niet op voorraad, dan zullen wij u daar zo snel mogelijk van op de hoogte stellen. Atelier Het Wolbeest verstuurt de bestelling in zijn geheel. Op verzoek van de klant kunnen wij in dat geval de bestelling in delen versturen. Extra portokosten zijn dan voor rekening van de klant. Mochten artikelen lang op zich laten wachten, dan zal er overleg zijn met de klant en kunnen de betreffende artikelen geannuleerd worden. Wij zullen het teveel betaalde binnen 5 dagen terugstorten op de rekening van de klant.

Verzending

Brievenbuspakjes €4.50

Overige pakketten €7.25

•    Pakketten verzenden wij per PostNL. De kosten voor pakketten tot 10 kg zijn € 7.25 (geldende tarief voor pakketpost incl. BTW en administratiekosten). Tot en met 200 gram wol kan als brievenbuspost worden verstuurd. Bestellingen tot en met een gewicht van 2kg en zolang het door de brievenbus kan, worden als brievenbuspakje verstuurd. Eventueel teveel berekende porto wordt teruggestort via Klarna. Boven de 200 gram kan door het volume van de wol alleen als pakketpost worden verstuurd.


Bestellingen vanaf €100 binnen Nederland worden gratis verstuurd. Dit geldt niet voor (advent)pakketten of in combinatie met kortingsacties!


•    Bestelde artikelen worden voor verzending gecontroleerd op schade en met uiterste zorg verpakt. Het verzenden is in alle gevallen voor risico van de koper. Atelier Het Wolbeest kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor breuk, schade e.d. door toedoen van Post NL of derden.

•    Verzendkosten naar het buitenland zijn afhankelijk van gewicht en bestemming en worden apart vermeld.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2023 Atelier Het Wolbeest | sitemap | rss