Spin adventkalender 2023 - Reptiles, Frogs, Insects

Artikel 1 van 1
€ 139,50 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Het thema van dit jaar

Zoals vele van jullie inmiddels weten, werk ik heel graag in thema’s. Als inspiratie, maar ook voor mezelf als kader, want the sky is the limit! Dit jaar had ik zin in vooral heerlijk kleurrijk en ga ik het 'Reptiles, Frogs, Insects moodboard in mooie spinwolletjes omtoveren! Ik hoop dat jullie ook zin hebben in veel kleur!

Wat is een spin adventkalender?

Door middel van deze kalender kun je de dagen tot aan kerstmis aftellen. Ik verheug me er altijd enorm op. De tijd voor kerstmis met alle voorbereidingen vind ik een heerlijke tijd!

In het pakket zitten 24 prachtige handgeverfde Wolbeest lontjes (lontwol), handgekaarde batts en handgemaakte rolags van commerciële of handgeverfde lontwol, per dag ca. 20-25 gram, leuk verpakt; in totaal dus ca. 500gram aan spinmateriaal! Deze kun je naderhand heerlijk op je gemak spinnen en tot mooie garens kunt verwerken, waar vervolgens weer mooie kledingstukken van gebreid of gehaakt kunnen worden.

Welk materiaal kan ik verwachten?

De spinlonten zullen, evenals de batts en rolags, uiteenlopend van samenstelling zijn en kunnen vezels bevatten, zoals bijvoorbeeld merino, falkland, corriedale, BFL, rambouillet, polwarth, shetland, yak, in hun eentje of gecombineerd met andere vezels, zoals alpaca, kameel, zijde, vlas, bamboe, soja-zijde, angora, tussah zijde, kortom te veel om op te noemen!

Verder zullen er een aantal kadootjes inzitten, een breipatroon en de nodige doping voor tijdens het spinnen! Sommige kadootjes hebben met het thema te maken, andere niet.

Wat voor kleuren kan ik verwachten?

Om een idee te krijgen van de kleuren in dit pakket heb ik er een aantal plaatjes bij gedaan waar ik mijn inspiratie uit haal. Felle kleuren, wat zachtere kleuren, lekker knal, spannende kleurencombinaties, van alles kun je verwachten! De spinkalender heeft een gradiënt verloop (fade), maar je kunt de volgorde uiteraard naar eigen keuze aanpassen. De kleuren die gebruikt worden zijn mijn interpretatie van de getoonde afbeeldingen en plaatjes. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden Er zit altijd een risico aan het bestellen van een zogenaamd 'mystery' pakket!

Wanneer worden de kalenders verstuurd?

November 2023

Het betreft hier voorinschrijving op een pakket. Eenmaal aangemeld vindt er geen restitutie meer plaats aangezien ik vrijwel direct begin met het inkopen van materialen.

Eenmaal overgedragen aan de bezorgdiensten, ben ik niet meer verantwoordelijk voor vertraging of het kwijtraken van pakketten. Op verzoek kan ik het pakket ook verzekerd versturen, mocht je dit willen, stuur dan een e-mail naar: info@hetwolbeest.nl.

Kan ik het pakket ook afhalen?

Kies bij het bestellen voor de optie ' afhalen bij winkelier' als u het zelf wilt komen halen. We zullen dan een afspraak maken wanneer dat het beste uitkomt.

Prijs en betaling:

De prijs van de totale spinbox is € 139.50. Het is mogelijk om de totale prijs in 2 keer te voldoen. Wil je hiervan gebruik maken, stuur mij dan even een bericht via info@hetwolbeest.nl. De eerste helft moet bij aanmelding worden voldaan, het 2de bedrag gaat via een betaalverzoek via bank of PayPal. Het hele bedrag dient eind juni betaald te zijn. Bij aanmelding is deelname definitief, er is derhalve geen restitutie mogelijk. Voor de snelle beslissers die in een keer betalen, is er tot en met 16 april een korting van 5%! De code: EARLYBIRD2023 kun je tijdens het afrekenen ingeven en dan wordt deze korting automatisch verrekend. De korting geldt niet als je gekozen hebt voor betaling in termijnen. Deze korting is alleen geldig tot en met 16 april!

BELANGRIJK

MOCHT JE IN VERBAND MET ALLERGIËN BEPAALDE VEZELS NIET KUNNEN VERDRAGEN, ZET HET DAN BIJ DE OPMERKINGEN, DAN HOU IK DAAR REKENING MEE. DAT IS NAMELIJK GEEN ENKEL PROBLEEM!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2023 Atelier Het Wolbeest | sitemap | rss