April - Mei - Juni - Quarterly Fibre Club 3 x 100gr

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 49,95 (inclusief btw)

Met ingang van dit kwartaal kun je naast een maandelijkse fibre club ook genieten van een  fibre club per kwartaal! Elke maand iets heerlijks om naar uit te kijken! Je kunt hiervoor per kwartaal inschrijven. De samenstelling kan per maand variëren; blue faced leicester, corriedale, polwarth, falkland, shetland, merino, grijze merino of bfl of combinaties van deze wolsoorten met luxere vezels zoals zijde of tencel, bamboe. Het is elke keer een verrassing en je maakt op deze manier kennis met veel meer verschillende wolsoorten dan alleen merino!

Er zijn de volgende opties:

  • Elke maand 100gr lontwol;
  • Elke maand 3 x 100gr lontwol (300gr. van een soort schaap).

Met 300gr. kun je spinnen voor een wat groter project.

Uiteraard zitten er ook een paar kleine kadootjes bij!

Wanneer worden de pakketten verstuurd?

De pakketten worden aan het eind van de maand verstuurd. Je ontvangt dus 3 pakketten en betaalt 3 keer verzendkosten. Je kunt er ook voor kiezen om 1 keer porto te betalen. Je ontvangt dan alles in een keer, dus in de laatste week van de derde maand van het desbetreffende kwartaal. Bij verzending van 1x 100gr, wordt de wol gevacumeerd verstuurd. Bij verzending van 300gr/maand of 1 x 300gr/kwartaal wordt de wol in een doosje verstuurd.

Voor bestellingen vanuit het buitenland geldt verzending per 3 maanden. Mocht je het garen toch per maand willen ontvangen, neem dan even contact met me op voordat je bestelt.

Wat kan ik verwachten?

De kleur van de streng of strengen zijn geïnspireerd op de plaatjes van de desbetreffende maand. Als je meerdere strengen per maand besteld dan zullen deze in een bepaalde kleurvolgorde geverfd zijn en kunnen een mix van semi-solids, solids, gespikkelde strengen en gemengde strengen zijn. Als je een streng per maand besteld dan zal het een streng met gemengde kleuren zijn.

Dit is natuurlijk mijn interpretatie ervan en is subjectief en hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Het kopen van een zogenaamd 'mystery' pakket is altijd een risico.

© 2012 - 2022 Atelier Het Wolbeest | sitemap | rss