Wolbeest 2021 Advent Spinkalender - Sweeties

Artikel 1 van 1
€ 130,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Wolbeest 2021 Spin Advent Kalender: Sweeties

Welkom bij de 2e Wolbeest Spin Advent Kalender!

Het thema van dit jaar

Zoals vele van jullie inmiddels weten, werk ik heel graag in thema’s. Als inspiratie, maar ook voor mezelf als kader, want the sky is the limit! Dit jaar is het een een hele zoete bedoening met verschillende tinten pastel en soms weer iets meer 'knal'.

Wat is het?

Door middel van deze kalender kun je de dagen tot aan kerstmis aftellen. Ik verheug me er altijd enorm op. De tijd voor kerstmis met alle voorbereidingen vind ik een heerlijke tijd!

In het pakket zitten 24 prachtige handgeverfde Wolbeest lontjes (lontwol), commerciële lontwol, handgekaarde batts en handgemaakte rolags van commerciële of handgeverfde lontwol, per dag ca. 20-25 gram, leuk verpakt; in totaal dus ca. 500gram aan spinmateriaal! Deze kun je naderhand heerlijk op je gemak spinnen en tot mooie garens kunt verwerken, waar vervolgens weer mooie kledingstukken van gebreid of gehaakt kunnen worden.

Welk materiaal kan ik verwachten?

De spinlonten zullen, evenals de batts en rolags, uiteenlopend van samenstelling zijn en kunnen vezels bevatten, zoals bijvoorbeeld merino, falkland, corriedale, BFL, rambouillet, polwarth, shetland, yak, in hun eentje of gecombineerd met andere vezels, zoals alpaca, kameel, zijde, vlas, bamboe, soja-zijde, angora, tussah zijde, kortom te veel om op te noemen!

Verder zullen er een aantal kadootjes inzitten, een breipatroon en de nodige doping voor tijdens het spinnen! Sommige kadootjes hebben met het thema te maken, andere niet.

Wat voor kleuren kan ik verwachten?

Om een idee te krijgen van de kleuren in dit pakket heb ik er een aantal plaatjes bij gedaan waar ik mijn inspiratie uit haal. Variërend van iets donkerder tot licht, semi-solids, ton-sur-ton, maar ook combinaties. De spinkalender heeft een gradiënt verloop, maar je kunt de volgorde uiteraard naar eigen keuze aanpassen. De kleuren die gebruikt worden zijn mijn interpretatie van de getoonde afbeeldingen en plaatjes. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden Er zit altijd een risico aan het bestellen van een zogenaamd 'mystery' pakket!

Wanneer worden de kalenders verstuurd?

November 2021

De kalenders kunnen t.z.t. ook bij mij in de winkel afgehaald worden.

Het betreft hier voorinschrijving op een pakket. Eenmaal aangemeld vindt er geen restitutie meer plaats aangezien ik vrijwel direct begin met het inkopen van materialen.

Eenmaal overgedragen aan de bezorgdiensten, ben ik niet meer verantwoordelijk voor vertraging of het kwijtraken van pakketten. Op verzoek kan ik het pakket ook verzekerd versturen, mocht je dit willen, stuur dan een e-mail naar: info@hetwolbeest.nl.

Prijs en betaling:

De prijs van de totale spinbox is € 130.00 en mag in 2 termijnen betaald worden. Na betaling of aanbetaling is de koop definitief. Als je het bedrag in twee delen wilt betalen, dient het eerste deel bij aanmelding betaald te worden. Het tweede deel kan begin juli middels een betaalverzoek betaald worden. Begin juli moet het hele bedrag zijn voldaan. Voor de snelle beslissers die in een keer betalen, is er tot en met 30 april een korting van 5%! Om hier gebruik van te maken kun je tijdens het afrekenen de code: EARLYBIRD gebruiken.

BELANGRIJK

MOCHT JE IN VERBAND MET ALLERGIËN BEPAALDE VEZELS NIET KUNNEN VERDRAGEN, ZET HET DAN BIJ DE OPMERKINGEN, DAN HOU IK DAAR REKENING MEE. DAT IS NAMELIJK GEEN ENKEL PROBLEEM!

© 2012 - 2021 Atelier Het Wolbeest | sitemap | rss