Juli - Otje

Vorige Artikel 16 van 16
€ 28,50 (inclusief 21% btw)

De Warme Voetenclub van 2020 zal dit jaar ook weer geverfd worden op basis van een thema. Er zal een serie zijn met als inspiratie de prachtige tekeningen van Beatrix Potter. Als tegenhanger vind ik de tekeningen van Fiep Westendorp leuk. Denk daarbij aan de prachtige prenten van Floddertje, Pluk, de Stampertjes, Jip en Janneke, kortom te veel om op te noemen! Deze serie garens zal iets feller van kleur zijn dan de Beatrix Potter serie, maar niet zo knal als de Blue Planet serie dat wel kon zijn.

Wat zit er in het pakket:

  • 50 gr. sokkengaren 75% merino – 25% polyamide - VOORLOPIG NIET BESCHIKBAAR I.V.M. TEKORT BIJ GROOTHANDEL I.V.M. CORONA
  • 20 gr. mini in bijpassende kleur
  • Steekmarkeerder
  • Doping

Het is ook mogelijk om een 100gr merino of BFL streng tegen een meerprijs te bestellen. De mini-streng heeft dezelfde samenstelling als de hoofdstreng.

Bij de start van de Beatrix Potter serie zal er ook een exclusief sokkenpatroon uitkomen dat speciaal voor deze serie bedacht is en zal er een leuke projecttas te koop zijn. Deelnemers aan de sokkenclub van de maand januari kunnen het patroon gratis downloaden.

Wat kost het pakket?

Het standaardpakket kost €25,00 inclusief porto, mini etc. DE 50GRAM STRENGEN ZIJN VOORLOPIG NIET BESCHIKBAAR I.V.M. TEKORT BIJ GROOTHANDEL I.V.M. CORONA. VOORLOPIG ZIJN ALLEEN DE 100GRAMS TE KOOP.

Het pakket met een 100gr merino streng €28.50

Het pakket met een 100gr BFL streng €29.00 inclusief porto, mini. etc.

Wanneer wordt het pakket verstuurd?

In verband met de vertraagde bezorging door het Coronavirus van bestelde goodies uit het buitenland, worden de pakketten later dan normaal verstuurd. Uiterlijk de 15e van de daaropvolgende maand gaan ze op de bus. 

Tot en met wanneer loopt de maandelijkse inschrijving?

Tot en met de 20ste van de maand

© 2012 - 2020 Atelier Het Wolbeest | sitemap | rss