Navigatie

Over the Top Luxe

Vorige Artikel 4 van 4
€ 102,50 (inclusief 21% BTW)
Het artikel is uitverkocht.

Het pakket bestaat uit 24 mini strengen en luxe kerst gerelateerde verrassingen (bestel je tijdens de voorverkoop, dan krijg je 5 strengen extra en 3 goodies), maar daar kan ik natuurlijk nog niet veel over kwijt. Wat ik wel kan zeggen is dat er een item in zit waar je de strengen netjes in kunt opbergen en het kan later als projecttas fungeren. Dit uiteraard van Nederlandse bodem. Verder zijn de goodies die er bij zitten allemaal brei- en wolgerelateerd en luxer dan in het standaard pakket. De mini strengen wegen ca. 10 gram per stuk en zijn afhankelijk van het pakket dat je kiest verschillend van kleur en garensamenstelling.

Dit jaar zit in het adventpakket een sokkenpatroon met als thema kerstmis. Het patroon is verdeeld in 12 delen. De eerste 12 dagen krijg je elke dag een nieuw patroontje dat gebreid wordt met een nieuw strengetje. Na 12 dagen heb je een sok af. De andere sok brei je in dezelfde patroonvolgorde alleen met steeds weer een ander garentje. Aan het einde van de kalender heb je een leuk paar sokken. Renée Kies heeft het patroon geschreven. Zij ontwerpt leuke patronen voor o.a. sokken en handschoenen. Op Ravelry vind je meer over haar: https://www.ravelry.com/designers/renee-kies.

Er zijn vier pakketten: 'Over the Top' standaard, 'Over the Top' luxe, 'Soft and Mellow' Standaard en 'Soft and Mellow' Luxe.

Over the Top: zilver glitter, goud glitter, spikkels, nepps, lekkere felle en kekke kleuren! Let op: vorig jaar waren de strengetjes in kleur groepen verdeeld. Dit jaar is dit niet het geval. Gewoon lekker alles door elkaar. Woest en wild dus....

Voor dit pakket wordt heerlijk zacht sokkengaren gebruikt van verschillende samenstelling. Het garen uit alle pakketten is geschikt voor het breien van sokken, maar ook tal van andere projecten.

De pakketten worden verstuurd in de week van 22 oktober 2018. Je kunt ze ook afhalen op de Knit&Knot in Tilburg op 12-13-14 oktober of in de winkel van het Wolbeest in de week van de 22e.

Kies bij het bestellen voor de optie ' afhalen' als je het zelf wilt komen halen.

Overigens is het ook mogelijk om 20 grams mini strengen te bestellen. Prijs op aanvraag: info@hetwolbeest.nl

© 2012 - 2019 Atelier Het Wolbeest | sitemap | rss