Navigatie

Soft and Mellow Standaard

Artikel 1 van 4 Volgende
€ 65,00 (inclusief 21% BTW)
Het artikel is uitverkocht.

Het pakket bestaat uit 24 mini strengen en kerst gerelateerde verrassingen (bestel je tijdens de voorverkoop, dan krijg je 5 strengen extra en 3 goodies), maar daar kan ik natuurlijk nog niet veel over kwijt. De mini strengen wegen ca. 10 gram per stuk en zijn afhankelijk van het pakket dat je kiest verschillend van kleur en garensamenstelling.

Dit jaar zit in het adventpakket een sokkenpatroon met als thema kerstmis. Het patroon is verdeeld in 12 delen. De eerste 12 dagen krijg je elke dag een nieuw patroontje dat gebreid wordt met een nieuw strengetje. Na 12 dagen heb je een sok af. De andere sok brei je in dezelfde patroonvolgorde alleen met steeds weer een ander garentje. Aan het einde van de kalender heb je een leuk paar sokken. Renée Kies heeft het patroon geschreven. Zij ontwerpt leuke patronen voor o.a. sokken en handschoenen. Op Ravelry vind je meer over haar: https://www.ravelry.com/designers/renee-kies.

Er zijn vier pakketten: 'Over the Top' standaard, 'Over the Top' luxe, 'Soft and Mellow' Standaard en 'Soft and Mellow' Luxe.

Soft and Mellow Standaard: prachtige solids en semi-solids in rustige tinten en pastelkleuren die prachtig op elkaar zijn afgestemd.

Voor dit pakket wordt heerlijk zacht sokkengaren gebruikt. Het garen uit alle pakketten is geschikt voor het breien van sokken, maar ook tal van andere projecten.

De pakketten worden verstuurd in de week van 22 oktober 2018. Je kunt ze ook afhalen op de Knit&Knot in Tilburg op 12-13-14 oktober of in de winkel van het Wolbeest in de week van de 22e.

Kies bij het bestellen voor de optie ' afhalen' als je het zelf wilt komen halen.

Overigens is het ook mogelijk om 20 grams mini strengen te bestellen. Prijs op aanvraag: info@hetwolbeest.nl

© 2012 - 2019 Atelier Het Wolbeest | sitemap | rss