Navigatie

Workshop Ecoprint - Indigo door Pia Best - 15, 16 en 17 juni 2018

Artikel 1 van 6 Volgende
€ 345,00 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Op 15, 16 en 17 juni 2018 komt Pia Best naar Atelier Het Wolbeest voor een 3-daagse workshop ecoprinten.

Wat gaan we doen:

  • Verven met indigokristallen op wol, zijde, katoen, linnen en viscose jersey
  • Het opdoen van botanische kennis als voorbereiding op het ecoprinten
  • Het bedrukken van kant en klare t-shirts, bloeses, lichte kleding, stoffen of andere accessoires

Pia Best is autodidact en werkt al 20 jaar als zelfstandig mode ontwerpster in haar eigen atelier. Sinds enkele jaren experimenteert zij met verschillende textiele vormen, zoals het vilten, het verven met natuurlijke kleurstoffen, het ecoprinten, het shibori verven en naait en ontwerpt ze bovendien zelf kleding. Het bijzondere aan haar workshops is de combinatie van textiele technieken en het ontwerpen en vervaardigen van draagbare kleding.

Locatie: Atelier Het Wolbeest, Hoogstraat 17 in Swalmen

Tijd: 10.00 - 17.00

Prijs: € 345.00 inclusief een heerlijke lunch met salades, soep, vers sap etc., de hele dag door koffie/thee met iets lekkers. Exclusief materiaal.

Het is mogelijk om deze workshop in delen te betalen. Wil je van deze mogelijkheid gebruik maken, stuur dan even een mail: info@hetwolbeest.nl

De materiaallijst wordt u na de definitieve aanmelding toegestuurd.

Deze cursus vindt plaats op basis van het aantal aanmeldingen. Je aanmelding is bindend en pas geldig na het betalen van het cursusgeld. Mocht je onverhoopt niet kunnen deel nemen dan kun je iemand anders in jouw plaats laten deelnemen en zelf de financiën met die persoon regelen. Mocht er een wachtlijst zijn, dan kunnen we dat in goed overleg regelen. Mocht de workshop van onze kant uit, om wat voor reden dan ook, niet door gaan, dan storten wij het cursusgeld vanzelfsprekend weer terug!

Voor meer informatie bel: 06-10560222 of mail naar: info@hetwolbeest.nl

© 2012 - 2018 Atelier Het Wolbeest | sitemap | rss