Navigatie

Workshop kantbreien voor beginners - zaterdag 29 april 2017

Vorige Artikel 5 van 9 Volgende
€ 85,00 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Op zaterdag 29 april 2017 geeft Monique Boonstra een workshop Kantbreien voor Beginners bij Atelier Het Wolbeest in Swalmen.

Monique is dé expert op het gebied van Kantbreien in Nederland. Zij ontwerpt shawls, geeft workshops Kantbreien (beginners en gevorderden) en heeft een eigen bedrijf ‘Kantwerk’. Neem gerust een kijkje op haar website.

Deze speciale 1-daagse workshop is bedoeld voor iedereen die in één dag wil leren kantbreien. Het kantbreien kent vele technieken die allemaal aan bod komen. We beginnen ‘s ochtends met het leren lezen van een chart of tabel. Vervolgens komen het soepel opzetten, afkanten en breien van mooie zijkanten evenals het oefenen van een kantpatroon aan bod. Iedereen gaat een proeflapje (swatch) maken. 's Middags gaan we een rand aan het proeflapje breien. Het belooft een geweldig leuke, gezellige en leerzame dag te worden. Aan het einde van de workshop heeft u alle technieken geoefend en kunt u thuis aan een kantshawl beginnen.

Alle informatie die tijdens de les aan bod komt, krijgt u ook op papier. Bovendien krijgt u een bolletje kantgaren om mee te oefenen.

Locatie: Atelier het Wolbeest, Hoogstraat 17 in Swalmen (L)

Tijd: 10.00 – 16.00

Prijs:    € 80.00 (incl. oefengaren, een heerlijke lunch, onbeperkt koffie/thee met iets lekkers en na afloop een ijsje!)

Zelf nog meenemen: breinaalden (rond of recht) 3mm en/of 3,5 mm met goede spitse punten. Het is ook mogelijk om de breinaalden ter plekke in het atelier bij Het Wolbeest te kopen.

 

Deze cursus vindt plaats op basis van het aantal aanmeldingen. Je aanmelding is bindend en pas geldig na het betalen van het cursusgeld. Mocht je onverhoopt niet kunnen deel nemen dan kun je iemand anders in jouw plaats laten deelnemen en zelf de financiën met die persoon regelen. Mocht er een wachtlijst zijn, dan kunnen we dat in goed overleg regelen. Mocht de workshop van onze kant uit, om wat voor reden dan ook, niet door gaan, dan storten wij het cursusgeld vanzelfsprekend weer terug!

Voor meer informatie bel: 06-10560222 of mail naar: info@hetwolbeest.nl

© 2012 - 2017 Atelier Het Wolbeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel